HTML

Árnyék HÖOK

Egy mezei lúzer hökös, aki se nem túl okos, se nem túl sikeres, de próbál rövid ideje becsületesen dolgozni, és máris elege van abból, hogy egyes hökösök hibái miatt őt is megköpködik a hallgatók. És szeretném segíteni hökös társaimat azzal, hogy olyan sajtónyilatkozatokat fogalmazok meg, amiket szerintem a hallgatókat képviselő és segítő szervezetnek ki kéne adnia. Ezeket szabad felhasználásra bocsátom. Kedves HÖOK-os, EHÖK-ös, és kari HÖK-ös barátaim, copypaste-eljétek bátran, ha hasznosnak ítélitek. Hiszek benne, hogy a hallgatói önkormányzatok idővel újra megbecsültek lesznek a hallgatók körében, ha felismerünk bizonyos hibákat és korrigálni tudunk. Nem kell más, csak őszinteség, tisztességes és bátor hozzáállás közös ügyeinkhez, és az, hogy higgyünk a hallgatókban, akiket képviselünk. Hallgatótársaimnak pedig azt üzenem, hogy nagyon sok normális hökös van, akik értetek dolgoznak.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Az ELTE HÖK felajánlja segítségét a teremhasználathoz

2012.02.17. 00:29 arnyekhook

ELTE HÖK szándéka, hogy az esetlegesen következő hallgatói fórumok kezdeményezőinek a teremhasználati engedélyek intézésében segítséget adjon.

 Az ELTE HÖK támogat minden olyan kezdeményezést, amely a hallgatók közéleti aktivitásának növelésére, a közös ügyeinket érintő viták szervezésére irányulnak. Úgy gondoljuk, hogy az egyetem olyan közös és közösségi tér, amelyben lehetőséget kell adni rá, hogy az egyetemi hallgatók tudatos egyetemi polgárokként viselkedjenek.

A közös ügyeinket érintő vitáknak helyük van az egyetemek falain belül, és az alulról jövő hallgatói kezdeményezéseknek minden segítséget meg kívánunk adni, hogy az ilyen viták szervezése ne ütközzön akadályokba. Ezért az ELTE HÖK szándéka, hogy az esetlegesen következő hallgatói fórumok kezdeményezőinek a teremhasználati engedélyek intézésében segítséget adjon. Az ilyen békés eszmecserék, az érvek ütköztetése, és a vélemények közös aggregálása és artikulálása viszi előbbre a hallgatói érdekérvényesítés ügyét is. Az ELTE HÖK ezért a szerveződő hallgatói fórumokra reményteli rokonszenvvel tekint. De nyomatékosan kéri a hasonló fórumokat szervező hallgatókat, hogy az egyetemek belső szabályzatának megfelelően járjanak el a szervezés során. Forduljanak bizalommal a hallgatói önkormányzati képviselőkhöz, akik minden ilyen kérdésben készségesen segítenek!

 

(Na egy ilyen közlemény jóval rokonszenvesebb lépés lett volna kedves kollégák! Nyugodtan copypaste-eljétek és adjátok ki a kari HÖK nevében, ha egyetértetek! Soha nem késő jófejnek lenni.)

Szólj hozzá!

Címkék: fórum elte hallgatói hök

A bejegyzés trackback címe:

https://arnyekhook.blog.hu/api/trackback/id/tr944121488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.